Regulament Iron Sky Team

 

Iron Sky Team se doreste a fi o echipa altfel decat celelalte. Echipa nu este numai un nume si o emblema. Trebuie sa existe o uniforma identica pentru toti membrii, ierarhizare si disciplina. Este adevarat ca ne “jucam ” cu bile de plastic dar simulam activitati militare, ca atare trebuie sa avem o conduita adecvata.
Daca iti place sa fi rebel, altfel decat ceilati, sa actionezi de capul tau si sa nu asculti de nimeni nu este locul tau in aceasta echipa.

Regulament membri Iron Sky Team

În primul rând trebuie reținut că o echipă nu este doar o denumire și o emblemă purtată. Uniforma trebuie sa fie identică pentru toți (asta înseamnă “uniformă”). Este adevarat că ne …jucăm cu bile din plastic dar totuși simulăm activități militare, ca atare se cere o conduită adecvata. Dacă îți place să fi rebel, altfel decât ceilalți, să acționezi de capul tău și să nu asculți de nimeni locul tău nu este în această echipă. Însăși ideea de echipă sugerează un tot unitar, nu acțiuni individuale.
Cerințe:
– Să poarte în mod uzual dar mai ales în mod special la toate activitățile echipei uniforma stabilită (flektarn) împreună cu accesoriile aferente ( în funcție de solicitări: beretă neagră, șapcă flektarn modelul acceptat, tricou negru oficial inscripționat IST, centura neagră oficiala), bocanci negri, stație radio
– să participe de minim 2 ori pe luna la jocurile de duminică organizate de echipă
– să participe obligatoriu la evenimentele considerate importante ce sunt anuntate cu mult timp inainte (30 Garda, Noaptea Muzeelor, etc…)
– să plătească cotizația lunară de 20 RON
– să dea dovadă de implicare în orice activitate a echipei (jocuri, ședințe, discuții) atât fizic cât și virtual
– să respecte deciziile liderului chiar dacă în anumite situații nu sunt acceptate pe deplin.
– să aibă initiative proprii faţa de anumite situații dar să le pună în aplicare numai după ce se consultă cu liderul în privința a ceea ce dorește să inițieze și să facă doar dacă are aprobarea acestuia.
– să dea dovadă de loialitate și respect faţa de echipă și tot ceea ce reprezintă aceasta (membrii, lider, structură de comandă, imagine)
– să dea dovadă de fairplay, de calm și să evite orice situație conflictuală sau ce poate pune in pericol imaginea echipei.
– să nu participe la alte jocuri sau activități organizate de alte echipe de airsoft în timpul în care echipa organizeaza sau participă la altele.
– sa nu promoveze alte activități de airsoft altele decat ale propriei echipe.
Avem o “celulă de comandă” formată din membri cu cea mai mare implicare. Aceștia vor discuta și decide pe viitor acțiunile și alte probleme ale echipei. Ceilalți doar vor fi înștiințați.
– membri echipei ce se incadreaza in cerintele regulamentului vor avea statusul de “activ”, au drept de vot si pot participa activitatile extraduminicale sau organizatorice cu emblema Iron Sky
– membrii ce nu se pot incadra la anumite cerinte vor avea statutul de “rezervisti”, nu au drept de vot si pot participa la activitati doar cu acordul celulei de comanda.

Vă anunt că: indisciplina, lipsa de respect și scandalul NU se tolerează în această echipă. Acestea nu reprezintă libertăți umane, ci forme de deranj. Nu judecăm pe nimeni pentru ce spune, scrie sau gândește, însă putem alege să nu mai fie asociat cu această echipă și să intrerupem relațiile. Printre altele, stricarea jocurilor o considerăm o jignire la adresa tuturor celor care încearcă sa se simtă bine și nu o libertate de expimare. Cine nu este de acord cu lucrurile care se discută sau se decid în club și se simte prost din cauza lor, este liber sa plece. Nu recrutăm cu forța pe nimeni și nici nu depinde viata lor de lucrurile pe care le facem noi; sunt liberi să-și caute distracția în altă parte sau să-și petreaca cum doresc timpul liber.

Comments are closed.