modpreview

14.08.2016

Ora 9.00 adunarea la padure in parcare. Briefing-ul se tine in baza din padure. Start joc cel tarziu la ora 10

Pentru cei ce nu cunosc locatia, vin pentru prima data sau nu au mijloc de transport Adunarea in parcare parcarea Metro Militari la ora 8.30

BRIEFINGUL SE TINE IN BAZA NU IN PARCARE!

Foarte important!!! La locatie masinile se parcheaza pe partea stanga a drumului de acces spre baza militara pana in bariera. Trebuie lasat liber accesul spre baza militara.
NU SE TRAGE CU REPLICILE IN PARCARE!!!!
Acest drum de acces este circulat atat de militarii unitatii din zona cat si de civili fara protectii.
Pentru reglaje sau teste vom avea o zona desemnata.
Obligatoriu ochelari de protectie pentru joc dar si la testarea replicilor.

Nu aruncati gunoiul la intamplare, vom pune la dispozitie saci menajeri.
Cititi regulamentul de joc si respectati-l.
http://forum.iron-sky.ro/viewtopic.php?f=2&t=2640
Nu sunt admise dispozitivele pirotehnice sau lasere si nu este voie a se aprinde foc in padure.
Sunt admise orice fel de incarcatoare pe replici (midcap, hicap indiferent de configuratia replicii)
Vitezele de angajare si MED la bunul simt, daca stiti ca aveti replica puternica nu o folositi de aproape si folositi sidearm-ul in asemenea caz.
OBLIGATORIU VESTA REFLECTORIZANTA SAU ORICE ALTA CARPA COLORATA !
Obiectele gasite pe teren se predau organizatorilor de unde se ridica de catre cei ce le-au pierdut.
Prin participarea la aceste jocuri va dati acceptul de a aparea in poze ce pot fi folosite la promovarea acestui sport.
Pentru incepatori organizam sesiune de instruire pe teren.
Daca nu aveti echipament sau replici puteti inchiria la locatie.
http://forum.iron-sky.ro/viewtopic.php?f=31&t=6

Pentru detalii:
0720697591 – Doktor

Nu se percepe taxa de participare.

44.446188, 25.856750

https://www.google.ro/maps/@44.4462475,25.8568843,381m/data=!3m1!1e3?hl=en

13000244_1198578396834005_8431218363440244643_n

Pentru a ajunge la padurea Ciorogarla prin Autostrada Bucuresti-Pitesti: se paraseste autostrada pe la prima iesire la al doilea pod pe langa benzinaria parasita, se trece pe sub pod pentru a ajunge si strabate localitatea Ciorogarla, padurea urmand pe stanga drumului cu intrare pe la jumatatea acesteia imediat dupa un indicator cu ”materiale de constructii”. Parcati doar pe stanga drumului!

Regulament pentru jocurile organizate de Iron Sky Team

Nerespectarea urmatoarelor reguli poate duce la eliminarea de la jocul in curs, de la ziua de joc sau ban de la jocurile organizate de Iron Sky

– Participarea la briefing este obligatorie pentru toti jucatorii prezenti. Persoanele care nu acorda atentie briefing-ului nu participa nici la joc. De asemenea, cei care intarzie nu intra in joc decat cu acceptul arbitrului si numai dupa ce au fost instruiti in prealabil.

– Orice bila care te atinge te va scoate din joc, indiferent de locul din care a venit si indiferent de locul in care te-a atins (aici este inclusa si replica cu cateva amendamente).

– Jucatorul declarat “mort” este obligat sa-si puna o vesta reflectorizanta si sa se indrepte spre zona de respawn sau in zona de siguranta. Aceasta regula se poate schimba, daca in scenariul de joc este prevazut “bleeding time”.

– Jucatorul declarat “mort” nu are voie sa comunice cu restul coechipierilor, dar are voie sa lase in locul in care a “murit” arme sau efecte pe care le pot folosi ceilalti jucatori din echipa.

– Daca doi jucatori, din factiuni diferite, se intalnesc fata in fata in timpul jocului, fara a sti unul de celalalt, la o distanta de aproximativ 1-2m, sunt declarati “morti” amandoi.

– Este interzis comportamentul sau limbajul violent fata de adversar, chiar daca acesta nu recunoaste ca a fost lovit . Daca esti destul de aproape ii poti comunica faptul ca l-ai lovit, insa daca el refuza sa iasa din joc, nu ai voie sa insisti. Daca esti convins ca l-ai nimerit si ca respectivul este ”nemuritor” atunci ai obligatia sa ii retii semnalmentele si sa raportezi unui arbitru sau liderului echipei Iron Sky.

– Cand esti “mort”, ai obligatia sa afisezi vesta reflectorizanta/carpa mortului/o carpa colorata, etc. si ai obligatia de a nu mai comunica cu nimeni care este inca in joc sau sa dai informatii altor jucatori despre pozitia adversarilor. ”Mortii”parasesc rapid terenul de joc. Jucatorii ce se deplaseaza impreuna cu ”mortii” sunt considerati deasemenea ”morti” si scosi din joc.

– Nu este admis scosul armei de dupa colt/obstacol/perete/damb si tras blind. In fapt, nu este admis nici un fel de blind-fire. Scotand doar arma, nu ai cum sa sti ca nu ranesti pe cineva din apropierea ta.

– Nu se admite participarea jucatorilor sub 18 ani decat cu acorul parintilor sau a tutorilor acestora si numai insotiti de acestia.

– Este interzis consumul bauturilor alcoolice si manifestarile violente

– Se interzice intrarea in zona de siguranta, zona de test sau zona de joc, cu altfel de armament in afara de cel pentru airsoft(arcuri, arme neletale cu munitie metalica sau exploziva si arme de foc). Nerespectarea acestei reguli atrage eliminarea permanenta sau indefinita de la joc.

– Este obligatia fiecarui jucator de a se proteja cat mai bine in timpul si in afara zonei de joc. Prin urmare, este obligatoriu folosirea ochelarilor de protectie pentru airsoft pe toata durata zilei de joc, indiferent de zona in care se afla participantii. Organizatorul nu are nici un fel de vina sau obligatie o data ce participantul a luat la cunostinta acest regulament.

-Vesta reflectorizanta este obligatorie pentru toti participantii(fie acestia jucatori, observatori, fotografi sau arbitri).

Iron Sky Team isi rezerva dreptul de a elimina de la jocurile proprii pe oricine nu respecta regulile prezente in cuprinsul acestui regulament! Raspunderea pentru nerespectarea acestor reguli, revine in totalitate persoanei/persoanelor implicate!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.