Call of Duty - Modern Warfare 2.3

10.07.2016  ora 9.00

Gaseste si distruge & construieste si protejaza

In multdisputata jungla rebelii intentioneaza sa monteze o instalatie radar ce ar zadarnici suprematia aeriana a armatei. Astfel, avand modulele si planurile de montaj, vor construi un radar superperformant ce va trebui sa fie activ o perioada de timp delimitata, pentru detectia aeronavelelor armatei, impiedicandu-le pe acestea sa survoleze spatiul aerian. Armata trimite insa unitati de elita pentru a zadarnici montarea instalatiei, eventual distrugerea acesteia. Jungla este mare, necunoscuta in totalitate, astfel ca sarcina de a descoperi amplasamentul respectivei instalatii este dificila.
Nu doar rebelii sunt problema ci si vegetatia, mlastinile si vietatile junglei.

scenariu:
Una din factiuni trebuie sa asambleze in padure o instalatie radar fara a fi vazuta unde o face. Factiunea adversa trebuie sa zadarniceasca asamblarea si sa distruga respectiva instalatie in cazul in care este finalizata. Asamblarea este relativ facila folosindu-se elemente modulare, camuflata cu ajutorul unei plase de mascare. Exista un termen limita pana la care poate sa fie distrusa instalatia, altfel se considera ca scopul acesteia a fost indeplinit. Mai exact, se cronometreaza de la momentul montarii statiei radar, pana la momentul in care aceasta devine activa. Factiunea ce cauta sa distruga respectiva instalatie trebuie sa plaseze o incarcatura exploziva si sa o detoneze chiar pe instalatie.
In prima partida o factiune va avea sarcina de montaj si protectie, cealalta factiune sarcina de descoperire si distrugere urmand ca rolurile sa se inverseze dupa fiecare runda. Castiga factiunea care a reusit sa indeplineasca obiectivele de mai multe ori.
Deathmatch – fara respawn!

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.